Foradia ajualcoitel

Fi de la campanya electoral de Compromís per Alcoi

Aquest divendres 22 de maig Compromís tanca la seua campanya electoral organitzant una festeta al pub ZooLoco, a les 20:30h, amb l'actuació del grup PopRockPompero

campanya compromis alcoi

El grup local de Compromís va començar la seua campanya per a les eleccions d’este diumenge a principis de maig, el dia 5 a l’avinguda de la Hispanitat. Aquell va ser l’acte de presentació de les llistes del partit per a tota la comarca on també va intervindre la diputada a les Corts i candidata a la Generalitat Valenciana Mónica Oltra.

D’aquell dia ençà, el grup de candidats i candidates, junt amb altres militants i simpatitzants de la corporació política han organitzat i participat en uns quants actes més de campanya: el primer diumenge de campanya, el 10 de maig, Compromís per Alcoi va estar a l’acte central de Compromís a les comarques d’Alacant, donant suport als candidats de la ciutat d’Alacant, dels pobles del voltant i als candidats a les Corts per la circumsició d’Alacant. En aquell acte també comptaren amb la presència de Mónica Oltra i, esta volta, també hi estigué Mireia Mollà.

compromis campanya alcoi

L’equip de campanya de Compromís amb els candidats i simpatizants./lesmuntanyes.com

Entre setmana, durant tota la campanya, hi ha hagut grups de candidats i candidates, militants i simpatitzants en diversos punts de la ciutat donant informació electoral, repartint la seua revista infoCompromís, junt amb clauers, bolígrafs i també, alguns dies, com el diumenge 17 al mercat de Batoi, també donaven granissat de taronja o de magrana. Eixe mateix diumenge, un altre grup de la llista i de la corporació, va anar a l’acte central de Compromís pel País Valencià al Parc de l’Oest de València, on s’agruparen tot de gent d’arreu de les comarques valencianes. El dissabte anterior, el 16, s’organitzà una taula rodona sobre cultura tant a nivell local com a autonòmic, amb gent de diferents branques de la cultura i presentada per David Abad, Mireia Mollà i Rafa Climent.

Finalment, hui divendres 22 de maig, l’últim dia de campanya, Compromís tanca la seua campanya electoral organitzant una festeta al pub ZooLoco, a les 20:30h, amb l’actuació del grup PopRockPompero. Ha estat uns dies intensos per al components de la llista que arriben a la seua fi, amb l’esperança que este diumenge es veja per fi la llavor del canvi tant a la nostra ciutat, com a la Generalitat Valenciana i les Corts.

Font: Yaiza Ferrer i Alonso./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *