foradia ivace

Míting ‘Canviem Entre Tots’ Alcoi

Hui divendres 22 de maig a les 19.30 hores tancament de campanya • Canviem Entre Tots, demana el vot responsable per acabar amb l'hegemonia dels grans partits • Volem portar la veu de la gent a l'ajuntament i fer una política diferent aplicant un marcat enfocament social i solidari

Com a acte final de la campanya electoral, ‘Canviem Entre Tots’ Alcoi celebra un míting al Centre Cultural Mario Silvestre, Av. País Valencià, 1. Hui divendres 22 de maig a les 19.30 hores.

david roma canvien Alcoi

David Romà./

Aquestes eleccions van a suposar la pèrdua de les majories absolutes en la major part dels municipis i comunitats autònomes. Es diu que va a representar la fi del bipartidisme. Així i tot, moltes persones van a seguir votant als grans partits per un temor infundat a un canvi incert, o bé per mantenir el seu estatus personal encara que el benestar de la societat en general segueixi degenerant. Però seguir votant als grans partits solament pot conduir-nos a agreujar la situació desastrosa a la qual ens han conduït en els últims anys. La veritat és que una bona part de la ciutadania està reclamant recuperar el control de la vida política i aquesta regeneració no pot ser duta a terme pels qui han propiciat la degeneració de la mateixa.

Per aquesta raó, apel·lem a la ciutadania perquè diposite la confiança en altres opcions polítiques, que serà l’única forma d’aconseguir un front comú davant els grans partits. Demanem el vot per Canviem Entre Tots Alcoi perquè som gent independent sense interessos de partit ni interessos relacionats amb els poders econòmics. Volem portar la veu de la gent a l’ajuntament i fer una política diferent aplicant un marcat enfocament social i solidari. Volem un Alcoi millor, però no beneficiant a uns pocs en perjudici de la resta. La gent necessita solucions als problemes quotidians, i ja està farta de línies polítiques d’esquerres o de dretes que a l’hora de la veritat no els donen resposta a les qüestions importants que els afecten.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *