foradia camaraalcoi

Presentació del llibre ‘La clau que obria tots els panys’, de Carles Cortés

L’acte tindrà lloc el pròxim divendres 29 de maig a les 19’30 h a la biblioteca de Cocentaina. A més de l'autor, hi intervindrà Vicent Santamaria en representació del Guaret.

Llibre Carles CortésLa presentació del llibre ‘La clau que obria tots els panys’ de Carles Cortés es donarà cita el pròxim divendres 29 de maig a les 19’30 h a la biblioteca de Cocentaina. A més de l’autor, hi intervindrà Vicent Santamaria en representació del Guaret.

‘La clau que obria tots els panys’ conta com a l’illa d’Incastruç fan escola de nit i el sol es pon per l’est. Aquest territori singular es regeix per la Norma, que limita i ordena les accions dels seus habitants, sobretot els més joves. Toni és un d’ells. Aventurer nat, no s’hi conforma i desitja anar més lluny. Toni vol explorar les misterioses coves de l’illa i també anar més enllà de la seua mar dolça, fins al lloc on diuen que tot és al revés que al seu món. Per això ha decidit transgredir la Norma i, després de trobar un amulet amb ànima pròpia, emprendrà un viatge màgic i apassionant que canviarà per sempre la seva vida.

El seu autor Carles Cortés (Alcoi, 1968) és doctor en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant i professor titular de literatura catalana contemporània. Actualment és vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística d’aquella Universitat. Té publicades quatre novel·les –Veu de dona (2001), Marta dibuixa ponts (2003), Els silencis de Maria (2008) i Sara, la dona sense atributs (2010). Recentment, ha guanyat premis com el de narrativa eròtica La Vall d’Albaida (2009) o el de Teatre Ciutat d’Alcoi (2011). A més, és autor de diverses antologies sobre escriptores catalanes contemporànies i de monografies sobre pintura i literatura. I en l’àmbit internacional, forma part des del 2002 de l’Équipe Internationale de Recherche sur les Interférences des Codes (TRAVERSES) de la Université Paris VIII-Saint Denis; i des del 2009, del Centre de Recherches Interdisciplinaires sur les Mondes Ibériques et Contemporains (CRIMIC) de la Universitat Paris IV-Sorbonne.

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *