foradia ivace

TEDxAlcoi invita a pujar amb globus aerostàtic

“Entre els núvols” és l'esdeveniment gratuït que ha preparat TEDxAlcoi per al pròxim 20 de juny, on els assistents tindran l'oportunitat de complir un somni i donar un grat passeig amb globus aerostàtic.

Evento TEDxSi alguna vegada has somiat estar “Entre els núvols” ara és la teva oportunitat. El pròxim 20 de juny, la Plaça Al-Azraq acollirà a les 20’30 hores l’esdeveniment organitzat per TEDxAlcoi on els assistents tindran l’oportunitat de complir un somni i donar un grat passeig amb globus aerostàtic.

Des de TEDxAlcoi Aventures proposen a tot aquell que vulga acudir que es deixe portar i gaudi d’aquesta experiència inoblidable. Consisteix en una activitat que combina l’aventura amb l’aprenentatge d’una forma molt divertida. Mentre gaudis del vol captiu, els experts et resoldran tots els dubtes que tingues sobre el funcionament del globus aerostàtic.

Aquesta activitat et brinda l’oportunitat de sorprendre a la teva parella o, simplement, passar un bon dia amb el teu mitjor amic. Per això, l’organització t’invita a què t’escrigués i comparteix la teva idea. Les millors idees tindran plaça assegurada.

Les places són limitades, per cada inscrit comptaran dues places, de no necessitar les dues per favor especifique-ho en l’apartat “comentaris” del formulari.  Inscriu-te!


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *