foradia cdturisme

Un gran Xavi Castillo inaugura la 25 Mostra de Teatre

La Plaça de Dins va ser ahir l’escenari d’un Xavi Castillo entregat pel seu poble on la rissa i el bon humor van estar assegurats • La jornada d’aquest dia, l'esperat espectacle 'Temptacions' de La Fura dels Baus en el Teatre Calderón a les 21'30 hores

Amb motiu del 25 aniversari de la mostra Xavi Castillo va omplir la Plaça de Dins la passada vesprada amb un espectacle cunyat per  per l’ocasió: 25 anys de romanços. Rita Barberá, el Capità Moro, inclús un homenatge de les primeres cançons d’Ovidi van ser algunes de les coses que van marcar l’espectacle.

La Plaça de Dins va ser ahir l’escenari d’un Xavi Castillo entregat pel seu poble on la rissa i el bon humor van estar assegurats. Aquest és un dels dos espectacles especials, com apuntava el director de la mostra Miquel Santamaría, pensats concretament per aquest aniversari. Així, sota el títol 25 anys de romanços la companyia de teatre Pot de Plom i el seu inigualable Xavi van delectar als alcoians amb un acte únic per commemorar a la ciutat i sobretot els 25 anys de la mostra.

xavi castillo mostra teatre

’25 anys de romanços’ espectacle per la mostra de Xavi Castillo./lesmuntanyes.com

L’acte començava a les 19 hores amb un dels personatges més populars del còmic alcoià com és el de Rita Barberà. Amb una jaqueta i falda roges, un collar de perles, uns tacons i la polèmica bossa de Luis VuittonXavi deia les últimes paraules en boca de l’ex alcaldessa de València per acomiadar-se per sempre d’aquesta figura als seus espectacles. Sense dubte un honor el que vam tindre els alcoians per ser els últims en presenciar-ho, a més de la forma en què ho va fer, ja que literalment es va quedar nuu. D’aquesta manera, amb un striptease digne de veure es va quedar amb tan sols un tanga roig.

Però aquest sol va ser el començament. Com a plat fort, Castillo va preparar un recital d’algunes de les primeres cançons de l’artista alcoià Ovidi Montllor, a fi de commemorar la seua figura i la nostra ciutat. Encara que s’ha de dir que ho va fer en l’estil al qual ja ens té acostumats i amb l’ajuda del guitarrista ‘Moxo’. Seguidament, i per finalitzar l’espectacle, no va faltar altre dels seus mítics personatges com és el de capità Moro, el qual va fer servir per a organitzar una entranyable entrada mixta amb els xiquets del públic.

Encara que cal esmentar que aquest passat cap de setmana ja va començar l’edició amb dues funcions. La primera el dissabte 30 de maig al Teatre Calderón amb la companyia Trencadís, de Tavernes de la Valldigna, amb l’obra Aladín un musical que va resultar ser genial. I el diumenge 31 de maig els alcoians de Faula Teatre han interpretat ‘Històries de la senyoreta Cullereta’ al Teatre Calderón.

Recordar, a més, que avui dimarts 2 de juny a les 10’30 hores en el Teatre Salesians tindrà lloc Tortell Poltrona i el seu ‘Post Clàssic’. A continuació, ‘Collage’ de Bot-Project en la Plaça de Dins a les 18’30 hores. Per la seua banda, el Teatre Principal acollirà a les 1930 hores l’obra ‘Matar al Rey‘ de Arden. I per finalitzar la jornada d’aquest dia, l’esperat espectacle ‘Temptacions’ de La Fura dels Baus en el Teatre Calderón a les 21’30 hores i a les 23 hores en el Centre Cultural ‘Penev‘ de La Teta Calva.

Font: Beatriz Sánchez./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *