foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís denúncia l’abandó dels aturats de llarga duració per part del Govern  

• El Govern d’Alcoi ha deixat escapar unes subvencions del Servef. • Altres municipis del nostre voltant sí que han estat interessats.

El Govern d’Alcoi ha deixat escapar unes subvencions del Servef per als aturats de llarga duració (al voltant de 3.400 Alcoians i alcoianes), denúncia el portaveu de Compromís en Alcoi Màrius Ivorra.

Aquestes subvencions són concedides als ajuntaments que ho demanen amb la finalitat de crear tallers ocupacionals en què els aturats reben una formació a diferents sectors, útils per a tornar a introduir-los al món laboral.

Altres municipis del nostre voltant sí que han estat interessats i ofereixen 60 places aproximadament, com són Castalla, Cocentaina, Muro, Bocairent i Ontinyent, assegura Ivorra, desmentint a la mateixa vegada les declaracions del regidor Gomícia que deia que cap municipi de la comarca havia aconseguit els cursets.

Per aquests motius, Ivorra acusa de falta d’interés del Govern de la ciutat pel col·lectiu d’aturats de llarga duració, ja que “Alcoi ha perdut aquestes subvencions per no presentar els tràmits en temps i forma per a accedir a estos plans i subvencions”.

Per altra banda, aquesta setmana s’ha realitzat la presentació del pla de reindustrialització del territori per part del Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, pla que pretén invertir en aquells polígons industrials menys afavorits per a fer-los més eficients.

Segons Ivorra, aquest pla incideix directament en la reducció de l’atur a la zona, “no sols per l’execució de les obres projectades, també per la millora de la competitivitat de les empreses instal·lades als polígons”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *