foradia pressupartialcoi

L’Ajuntament d’Alcoi rep 28 dels 80 sahrauís acollits per famílies de la província

• Al voltant de 80 menors procedents dels campaments de refugiats sahrauís han sigut acollits temporalment per diferents famílies • L'Ajuntament d’Alcoi ha rebut aquesta setmana 28 d'aquestes xiquetes i xiquets sahrauís.


Al voltant de 80 menors procedents dels campaments de refugiats sahrauís han sigut acollits temporalment per diferents famílies residents en municipis alacantins. Ha sigut en el marc del programa ‘Vacances en Pau’ organitzat per diferents ONG.

Gràcies a aquesta iniciativa solidària amb la qual es pretén oferir als xiquets l’oportunitat de gaudir d’unes vacances a Espanya allunyats de les dures condicions de vida del desert del Sàhara.

En aquest context, l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut aquesta setmana 28 d’aquestes xiquetes i xiquets sahrauís. D’aquestes 28 xiquetes i xiquets, 7 es troben allotjats a la nostra comarca. Com ve sent habitual en els últims 20 anys, l’Associació Dajla Solidaris amb el Poble Sahrauí ha fet possible l’arribada dels infants sahrauís, que, a més de participar en diverses activitats d’oci, rebran una assistència sanitària completa.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *