foradia subscriutegrat

Elena: “tots els polítics són iguals”

• No obstant això, valora la gestió que s’ha fet a Alcoi dels parcs i de les obres: “veig que l’alcalde que tenim ho està fent prou bé • Altre dels polítics que li agraden és el president de Galícia, Alberto Núñez Feijó

En maig del 2015 el País Valencià va viure un moment de canvi històric: de la fosca etapa vinculada al desmantellament dels serveis públics, al clientelisme, la corrupció i a la construcció de projectes faraònics que van enriquir als més rics vam passar a una etapa política on s’ha demostrat que les coses es poden fer d’altra manera.

Aquest canvi va ser propiciat gràcies a l’Acord del Botànic, un pacte de Govern entre el PSOE i Compromís, amb el suport de Podem des de fora del Govern, que ha propiciat canvis significatius. El primer d’ells: la imatge que el País Valencià emet cap a fora ja no és negativa: el Govern valencià ha deixat de ser el protagonista dels telediaris i de les notícies per la corrupció.

També cal assenyalar, entre altres: la creació de la renda social d’inclusió, l’eliminació del copagament dels medicaments, l’apertura d’una radiotelevisió pública en valencià, la millora dels serveis a les persones amb algun tipus de dependència, els serveis educatius i sanitaris, el foment de valors com la diversitat…

Volem saber quina és la percepció que té la gent del carrer sobre aquests temes: el balanç general és positiu o negatiu? Ens ho comenten ells mateixos.

Quan li preguntem a Elena per la seua opinió respecte a la gestió política que s’ha realitzat durant els últims anys ens contesta que ella es considera apolítica i que “tots els polítics són iguals”.

No obstant això, valora la gestió que s’ha fet a Alcoi dels parcs i de les obres: “veig que l’alcalde que tenim ho està fent prou bé, ens ha arreglat els parcs, les obres del carrer Entença, el carril bici… ho he de reconéixer”. A la mateixa vegada, considera que a la societat li fa falta més responsabilitat i valors cívics, “perquè embruten molt i no respecten els carrers i els parcs”.

Altre dels polítics que li agraden és el president de Galícia, Alberto Núñez Feijó, “hem pareix molt bé el que ha fet de no voler deixar la seua terra, m’agrada tant com em va agradar Fraga”. I el polític que menys li agrada és “El Coletas”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *