foradia subscriutegrat

Jordi Sedano ‘Ciutadans no és una moda passatgera’

Preguntem als principals polítics alcoians per la seua valoració respecte als resultats electorals, tant a nivell de l’Estat espanyol en conjunt, com a nivell autonòmic de la Comunitat Valenciana, així com a nivell local d’Alcoi • Jordi Sedano, de Ciutadans d’Alcoi. Va exercir com a Alcalde d’Alcoi del PP, posteriorment, com a regidor no adscrit de la corporació

En general fem una valoració bona per a Ciutadans, que és una força emergent basada en el sentit comú, que representa el centre polític, un espai que fins ara estava vuit en el panorama polític espanyol. Una força que anirà creixent.

Jordi Sedano Delgado

A nivell de la Comunitat Valenciana ha tingut una eixida forta. Compta a més amb Rosa Garcia, en el lloc número 5, primera diputada alcoiana per Ciutadans, una persona en la qual hem depositat la nostra confiança i expectatives, i que de segur no ens defraudarà.

A nivell local, Ciutadans ha arribat per a quedar-se, no és una moda passatgera. Representem el centrisme i la moderació i pensem que serem determinants a l’hora de contribuir a la governabilitat d’Alcoi en aquests moments de turbulència. Nosaltres posem la ciutat per damunt de tot.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *