foradia elgrat

Entrega dels premis Mapelor als alumnes de l’Escola d’Art

Els alumnes premiats de Disseny Gràfic van ser Lola Llopis i Isabel Mª Ferrándiz; per part de l’especialitat de Disseny de Producte els alumnes premiats van ser Rubén Montaner i Jonathan Infante • Vicent Martí director de l’escola va agrair als representants de l’empresa Mapelor que confiaren en els alumnes de les especialitats de Disseny Gràfic i Disseny de Producte

eeadalcoi

La sala d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi va acollir aquest dijous dia 11 l’entrega dels premis de l’empresa Mapelor, a les que es van considerar les millors propostes de disseny gràfic aplicat i investigació de nous materials per a producte paperer d’àmbit hoteler i d’oci gastronòmic.

L’entrega dels premis es va iniciar amb la intervenció del regidor d’educació Manolo Gomicia que va destacar la presència activa i les col·laboracions continuades de l’Escola d’Art i Superior de Disseny amb les empreses de la comarca, la qual cosa significa un valor afegit en la formació dels estudiants de l’escola.

El director de l’escola d’Art Vicent Martí, va intervenir a continuació i el seu discurs es va centrar en la importància de la aportació investigadora que pot introduir innovacions significatives en els productes de les empreses del nostre entorn, en aquest cas ha sigut una oportunitat que ha permès als alumnes afrontar un projecte reial amb unes exigències conceptuals, estètiques i funcionals concretes; també va agrair als representants de l’empresa Mapelor que confiaren en els alumnes de les especialitats de Disseny Gràfic i Disseny de Producte per a la realització de propostes amb aquest caire creatiu i especulatiu.

Per últim, la gerent de Mapelor Belén García va destacar la qualitat de les treballs presentats i va animar als alumnes i a l’escola a continuar en la mateixa línia de col·laboració i d’incentivació de la inventiva.

easdalcoi premis

Entrega dels premis de l’empresa Mapelor en l’Escola d’Art d’Alcoi./lesmuntanyes.com

Els projectes de l’especialitat de producte van estar dirigits per la professora Amanda Alborch i els de l’especialitat de gràfic pels professors Just Garrido i Jordi sempre. Els alumnes premiats de Disseny Gràfic van ser Lola Llopis i Isabel Mª Ferrándiz amb 350 € cadascuna; per part de l’especialitat de Disseny de Producte els alumnes premiats van ser Rubén Montaner i Jonathan Infante, també amb 350 €. Tots els alumnes participants van obtenir una compensació pel seu esforç de 40 € cadascun.

A l’acte també van estar presents altres representants de la direcció de la empresa Mapelor: Pepe Moratal i Pepe Montserrat; la responsable de Personalització: Hortensia Miró i la responsable de marketing i comunicació: Beatriz Sanchis.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *