foradia pressupostparticipatiualcoi

La capitania de la Guàrdia Civil tornarà a Alcoi

• La capitania de la Guàrdia Civil es va traslladar des de la nostra ciutat fins a Ibi en la dècada dels 90 • El trasllat dels serveis fins a Alcoi es realitzarà una vegada finalitzades les obres a les instal·lacions situades en Joan Gil Albert

El plenari municipal d’Alcoi ha votat una modificació de crèdit per a una subvenció de 50.000 euros destinats a col·laborar en l’adequació de les instal·lacions de la Guàrdia Civil en Alcoi.

El cos de seguretat ha estat invertint en el seu Quartell de l’Avinguda Joan Gil Albert, per primera vegada, des de fa dècades i ha anunciat que, una vegada finalitzades les obres, la capitania i altres serveis de la Guàrdia Civil tornaran a Alcoi.

La capitania de la Guàrdia Civil es va traslladar des de la nostra ciutat fins a Ibi en la dècada dels 90, enguany està previst que aquesta torne a Alcoi amb la intervenció d’armes i altres serveis administratius.

El trasllat dels serveis fins a Alcoi es realitzarà una vegada finalitzades les obres a les instal·lacions situades en Joan Gil Albert.

Font: Rodrigo./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *