foradia subscriutegrat

Comencen les obres d’asfaltat del Camí

S’han establert mesures especials per l’accés als garatges del tram del carrer i un horari de càrrega i descàrrega dels comerços. El tall de trànsit es prolongarà com a molt tard fins divendres 19 de juny.

Planol obres El CamíLes obres d’asfaltat del tram central del carrer El Camí ja han començat. Consisteix en una remodelació que motivarà diferents canvis al trànsit de la zona i mesures especials per tractar de perjudicar el mínim possible als veïns i comerços de l’àrea afectada. Per aquesta raó, des d’ahir, dilluns 8 de juny, està distribuint-se una circular informativa entre totes les finques afectades amb les indicacions a tindre en compte durant les setmanes vinents. A més, es facilita el contacte de l’encarregat de l’obra per què puguen atendre’s qualsevol problema.

Segons ha apuntat el regidor d’Obres, Jordi Martínez, la premissa principal és intentar fer l’obra en el menor temps perquè les molèsties puguen ser mínimes, pel que es calcula que el tall de trànsit es prolongarà com a molt tard fins divendres 19 de juny. També, ha insistit en què, tant el Departament com l’empresa, estan a la disponibilitat i servei dels problemes i peticions dels veïns pel que faciliten el seu contacte telefònic.

Martínez comenta que un dels principals problemes serà l’accés als garatges del tram de carrer afectat. Per això, es permetrà l’entrada i eixida als garatges més pròxims als extrems del carrer, mentre que els propietaris de garatges menys accessibles disposaran d’una zona d’aparcament acotada al carrer Sant Mateu: “No és un aparcament vigilat, però sí es controlarà que allà només aparquen els vehicles acreditats que hauran de posar-se en contacte amb l’encarregat de l’obra per obtenir la identificació, i podran fer ús d’aquesta zona d’aparcament”, explica el regidor d’Obres. A més, s’ha acordat un horari a primera del matí i a última de la vesprada per a càrrega i descàrrega dels comerços i un altre dels problemes derivats de l’obra.

Les mesures que es posaran en marxa a partir de dilluns 8 de juny i fins que dure el tall són:
– Cada dia, de 7’30 a 8’30 hores i de 21 a 22 hores, l’empresa que està fent les obres ajudarà als comerços del tram afectat perquè puguen accedir als seus locals a subministrar-se o facturar comandes, després d’haver avisat prèviament a l’encarregat de l’obra.

– Durant el mateix horari es podrà accedir als distints garatges. En aquells que siga impossible per la seva situació, podran fer ús d’un espai reservat per als cotxes situat al carrer Sant Mateu. Hauran d’arreplegar la identificació corresponent, per situar-la en un lloc visible del vehicle en el moment en què es faça ús d’aquest espai. Les identificacions les facilitarà l’encarregat de l’obra.

-Per a qualsevol contratemps, problema o possibilitat hauran de posar-se en contacte, bé amb l’encarregat de l’obra, bé telefonant o acudint al Departament d’IGS de l’Ajuntament, en horari de 8 a 15 hores (tlf 96 553 71 23).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *