foradia subscriutegrat

Arriba ALC01: Accions Locals per Computadora

El pròxim dissabte 13 de juny el Centre Ovidi Montllor i Nave de Max acolliran l’esdeveniment que pretén apropar la cultura electrònica al poble. Es podrà gaudir d'actuacions de grups vinguts des de tota Espanya, tallers o demostracions entre altres activitats.

ALC01ALC01 és la primera edició d’Accions Locals per Computadora, una mostra que pretén apropar la cultura electrònica al poble feta amb màquines i computadores, tant analògiques com digitals, en contextos tant lúdics com culturals. Aquestes jornades se celebraran el pròxim dissabte 13 de juny en el Centre Ovidi Montllor i Nave de Max (Polígon de Cotes Baixes).

L’esdeveniment estarà dividit en dos parts: la primera de vesprada tindrà lloc al CentreOvidi Montllor i començarà a les 16’30h fins les 22h; i la segona part serà a la nit i tindrà lloc al C.S. La Nave De Max a partir de les 00h fins a les 6h.

Els horaris de la vesprada són els següents:

 • -16’30h Obertura de portes
 • -17h Tallers / demostracions / lectures a càrrec de Bartolomé Moreno, Sonia Conde, Miriam Berbegal i Sofía Hernández.
 • -18’30h Xerrada Europe in 8 Bits
 • -19h Projecció pel·lícula documental Europe in 8 bits.
 • -20’20h Directes de música experimental a càrrec de Turbo Inferno (Sr. SR.Nadie Subcultura Recordings, Madrid) i l’estrena del projecte Tomo.

Paral·lelament hi haurà altra sala amb instal·lacions audiovisuals a càrrec de Screenwarriors Collective (Madrid), Sofía Hernández, Caçacervols, Brimbrain i alguna altra sorpresa i un espai de segells i distribuidores de música electrònica en el que participaran Verlag System, Burka For Everybody, Mongolic Records, Sincrónica, Horizonte Espectral, Atemporal Records, Sr. Nadie Subcultura Recordings, Flexidiscos i Música de Telers.

Les entrades per aquest passe es poden adquirir al Centre Cultural Ovidi Montllor als preus de 4€ anticipada, 5€ en guitxeta o bé de 8€ si es compra l’abonament anticipat per a assistir a les activitats de la vesprada i de la nit.

I pel que fa als horaris de la nit són:

 • -00h. Yin Elek (dj). Discos de llata / Stir Sound
 • -1h. Demian! (live). We Are Not Brothers / Música de Telers
 • -2h. Polígono Hindú Astral (live). Verlag System
 • -3h. Tvnel (live); 03’45h Yin Elek (dj)
 • -04’30h Culomono (live)
 • -5’15 Ralp (live). Lowtoy.

El preu de les entrades d’aquest passe són de 6€ anticipada i de 7€ en guitxeta.

L’activitat està organitzada per Música de Telers, Insònit, TOY Divixion, Mota Estudio i Hervir un Indie, i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de L’Ajuntament d’Alcoi Comunicació i el CentreOvidi Montllor.
Per a més informació al voltant d’aquest esdeveniment es poden consultar les seves xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *