foradia subscriutegrat

Alcoi pren consciència en el dia Mundial del Medi Ambient

Ahir es va celebrar l’acte central al Passeig de Cervantes. El Dia del Medi Ambient continua amb tres activitats aquest cap de setmana.

El passeig de Cervantes va gaudir del Dia Mundial del Medi Ambient./ lesmuntanyes.com

Celebrat ahir dijous 5 de juny, el Dia del Medi Ambient, amb una jornada lúdica al Passeig de Cervantes que va congregar a un nombrós públic al llarg de la vesprada. Tallers, conta-contes, jocs infantils d’habilitat a partir de materials reutilitzats, taules informatives i difusió de materials per conscienciar als més menuts van servir per aglutinar públic de totes les edats en una cita que repetia format per segon any consecutiu, i que va tindre una gran resposta.

  • El programa continua amb la jornada d’identificació i seguiment de rates penades, aquesta nit pel riu Riquer coordinada per la Fundació Limne; els assistents han de portar entrepà per sopar, ja que la Regidoria posarà begudes i ‘picaeta’.
  • Diumenge 8 de juny s’han preparat dues activitats: una visita al mas i molins del Racó Sant Bonaventura per conèixer l’ús de l’aigua i l’economia agrària desenvolupada a la zona, que serà guiada per l’historiador Gabriel Guillem, amb eixida a les 9 hores des de l’àrea de descans de la Via Verda. I una visita al rusc didàctic de la Font Roja coordinada per Salvador Andrés, de l’associació ASAF.

El punt i final al programa el posarà la jornada de control i seguiment de tortugues que tindrà lloc el diumenge 15 de juny, també coordinada i dirigida pels tècnics de la Fundació Limne.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *