foradia pressupostparticipatiualcoi

El pintor Roc Candela inaugura ‘Argent Viu’

Amics i amants de l'art s'han reunit per veure la nova exposició de pintures de Roc Candela • Acompanyats en la inauguració per Antoni Miró • 'Argent Viu', de Roc Candela "Tristan" la podeu veure a la sala Unesco en horari de dilluns a divendres de 19 a 21h fins a finals de juliol

Roc Candela amb Toni Miró.

Roc Candela amb Toni Miró./lesmuntanyes.com

A la sala Club Amics de la UNESCO s’ha inaugurat aquest dimarts de juny l’exposició del pintor Roc Candela. Un nodrit grup d’amics i amants de l’art s’han reunit per veure la nova exposició de pintures de Roc Candela, una gran persona. Amb uns versos de Pessoa, i “Roc, amic, mestre i lluitador” Rafael Jover presenta l’especial catàleg de l’exposició ‘Argent Viu’.

Ben acompanyats en la inauguració per Antoni Miró, comissari de la sèrie d’exposicions d’art programades a Alcoi pel departament de Cultura de la mà de Paco Agullo, que s’ha acomiada com regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alcoi. ‘Argent Viu’, de Roc Candela “Tristan” la podeu veure a la sala Unesco en horari de dilluns a divendres de 19 a 21h fins a finals de juliol.

Roc Candela (Alcoi-1948) és considerat un pintor abstracte que no fuig de la figuració en la seua obra. En els seus treballs destaca la utilització del color i l’originalitat de la seua pinzellada, contrasta el caos i la pulcritud; el moviment de la mà amb genialitat per integrar escenes en el llenç.

Roc Candela té un dilatat currículum artístic tant en exposicions individuals i col·lectives a l’àmbit nacional i internacional. També al món del teatre i del cine ha participat en escenografies i recreacions.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *