foradia ivace

Passe del documental ‘Els oblidats de la Linea Maginot’

El Teatre Principal oferirà el pròxim dijous la projecció del projecte audiovisual d’Enric Canals, en el que col·labora Paco Aura • L’entrada és gratuïta.

Documental ‘Els oblidats de la Linea Maginot’‘Els oblidats de la Linea Maginot’ és un documental obra del periodista i productor televisiu Enric Canals i en el qual col·labora el nostre entranyable Paco Aura. La producció d’aquest projecte audiovisual es donarà cita aquest dijous 11 de juny al Teatre Principal a les 20 hores de la vesprada. L’acte el presentaran el regidor de Compromís Paco Blay i l’historiador alcoià Àngel Beneito, a més del propi l’autor.

El treball rescata la memòria de quatre refugiats republicans espanyols, supervivents de les companyies de la Línia Maginot, una fortalesa militar subterrània pensada per protegir França d’una invasió alemanya abans de la Segona Guerra Mundial. Així, fa un recull d’entrevistes amb quatre supervivents, un d’ells el nostre Paco Aura, i el testimoni de diversos familiars de refugiats que també van estar en la fortalesa francesa. L’entrada és gratuïta.


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *