foradia pressupostparticipatiualcoi

Màrius Ivorra: “les aigües fecals faran que el llit del riu Riquer deixe de tenir vida”

• Compromís Alcoi denuncia de nou “els vessaments incontrolats de la xarxa de clavegueram al llit del riu..." • “El llit del riu ha quedat totalment destrossat per la negligent actuació i el que és pitjor, al nostre criteri, les aigües fecals faran que el llit del riu deixe de tenir vida..."

Compromís Alcoi denuncia de nou “els vessaments incontrolats de la xarxa de clavegueram al llit del riu, davant la indiferència i el menyspreu de diferents membres del govern de Toni Francés”.

Segons comuniquen des del grup municipal, des de feia mesos estaven controlant, a diferents llocs de la ciutat, els nivells d’olors i aigües brutes que baixaven pel riu Riquer i el Serpis: “les males olors les podíem trobar al llarg de tota la ciutat, des de Santa Rosa passant pel Centre i l’Eixample fins la Zona Nord”.

Per altra banda, “ens hem assabentat, perquè ho hem vist, que han començat unes obres a la zona de la Caldera del Gas, on com es pot comprovar a les fotos s’ha “cegat” el riu Riquer quasi a l’altura del pont de Cristina i des de la zona on el riu està entubat s’estan vessant aigües residuals al mateix llit del riu per a posteriorment tornar a redirigir el vessament a una androna del clavegueram”.

Des de Compromís es plantegen dubtes sobre com està realitzant-se aquesta obra, “si té el vistiplau de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, per què no s’ha possibilitat mantenir un cabal mínim ecològic, quin és el plaç de les obres?

Finalitza Màrius Ivorra afirmant que “el llit del riu ha quedat totalment destrossat per la negligent actuació i el que és pitjor, al nostre criteri, les aigües fecals faran que el llit del riu deixe de tenir vida durant molt de temps doncs quedarà contaminat”.

Tots els dubtes els portaran a la propera Comissió Informativa, “on esperem que aquesta vegada se’ns informe i si les explicacions no són satisfactòries ens plantegem fer una denúncia a Confederació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *