foradia ivace

Alcoi Roller Derby guanya el seu penúltim partit a Madrid

El Roller Danse Burguer de Madrid va acollir la trobada entre l'equip alcoià i el madrileny Black Thunders el passat 13 de juny, que va concloure amb la victòria a favor d'Alcoi. El pròxim i últim partit serà amb l'equip Roller Derby Càceres.

Alcoy Roller Derby a Madrid

Les xiques d’Alcoi Roller Derby tornen de Madrid després de la seua victòria enfront de l’equip madrileny Black Thunders (107-130). La trobada es va disputar el passat dissabte 13 de juny al Roller Danse Burguer de Madrid.

Durant tota la trobada les alcoianes van ser per davant en el marcador. Malgrat que aquest va estar molt ajustat en tot moment, la lluita de les jugadores per mantenir-se per davant va ser constant. Finalment el partit va concloure sense cap incident i amb la victòria a favor d’Alcoi.

L’equip no baixa la guàrdia davant el pròxim i últim partit de la temporada, que es donarà cita diumenge que ve 21 de juny a les 12’30 el poliesportiu Francisco Laporta, pavelló B. Les xiques s’enfrontaran amb l’equip Roller Derby Càceres i lluitaran per la victòria.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *