foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi treballa un pla estratègic de turisme accessible 

• Taules de treball per impulsar l'accessibilitat en el sector turístic de la Comunitat Valenciana • Crear un turisme accessible

L’Ajuntament d’Alcoi ha participat en les taules de treball per impulsar l’accessibilitat en el sector turístic de la Comunitat Valenciana i col·laborar en la redacció del Pla Estratègic de Turisme Accessible. es taules han sigut organitzades per l’Agència Valenciana del Turisme i la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física, PREDIF.

Aquestes taules estan formades per professionals del sector turístic i per les entitats socials locals que representen a les persones amb discapacitat en les tres províncies.

També han participat associacions de gent gran, persones amb intoleràncies alimentàries i amb un altre tipus de necessitats d’accessibilitat, així com amb associacions de residents estrangers.

Des de la regidoria de Turisme es treballa per crear un turisme accessible. Cal recordar que al mes de març la Tourist Info va incorporar uns dispositius que milloren l’accessibilitat auditiva dels usuaris amb discapacitat auditiva.

També, hi va haver una ruta al Dia Mundial del Turisme amb un guia per a persones sordes.

Entre els propers projectes que treballen en aquesta línia, cal destacar la traducció al braille de la guia general d’Alcoi. Més avant es realitzarà també amb la resta de fullets turístics que hi ha com informatiu a l’abast dels visitants a la Tourist Info.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *