foradia cdturisme

La Plataforma contra el TTIP se suma a la campanya contra la pobresa energètica

• Treballant per a sensibilitzar a la societat • La pobresa energètica s'ha convertit en un dels principals problemes • Exigir al Govern que regule una tarifa assequible

En l’última reunió de la Plataforma Comarcal contra els Tractats Internacionals es va continuar treballant per a sensibilitzar a la societat sobre les conseqüències negatives que comportaria l’aplicació del TTIP i el ZETA.

A més, els companys que han assistit a les jornades sobre els tractats a Brussel·les han transmés la seua experiència i aprenentatge.

D’altra banda, la Plataforma ha acordat adherir-se a la campanya nacional:No més tallades de llum: acabem amb les tarifes abusives i les tallades de llum a famílies sense recursos”.

La seua motivació per a aquesta adhesió parteix del fet que la pobresa energètica s’ha convertit en un dels principals problemes socials i econòmics en l’Estat espanyol des de l’esclat de la crisi en 2007.

En l’actualitat, al voltant de 7 milions de persones tenen dificultats per a pagar la factura de la llum i més de 5 milions es quedaran sense calefacció durant aquest hivern. A més, cada any moren a l’Estat espanyol més persones per falta de subministraments en les seues llars que per accidents de trànsit.

I a tot açò, els afectats per la pobresa energètica segueixen sent invisibles.

Per açò, la Plataforma s’ha sumat, al costat de moltes altres organitzacions i formacions polítiques, a aquesta campanya d’àmbit nacional. Una campanya que culminarà el dia 21 de desembre amb una sèrie de mobilitzacions en diferents territoris de l’Estat espanyol.

L’objectiu és exigir al Govern que regule una tarifa assequible a la qual puguen acollir-se tots els consumidors domèstics i una autèntica tarifa social per a famílies amb baixos nivells de renda.

Una campanya a la qual conviden a participar a tots els veïns i veïnes de les comarques de l’Alcoià-El Comtat-La Foia.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *