foradia subscriutegrat

Ja està El Gratis en marxa, i a tota actualitat!

Després de les eleccions del 24 de maig, l’escenari polític s’ha tabalejat • La gent del carrer també vol opinar sobre la nova situación política • Mishima, reflexiona sobre la vinculació dels càrrecs polítics i la seua preparación • El pintor alcoià Roc Candela ens obri el seu estudi • Tot això, i molt més, comptant, com sempre, amb els millors comerços i serveis d’Alcoi i voltants

el gratis 489aDesprés de les eleccions del 24 de maig, l’escenari polític s’ha tabalejat. És moment de conformació de nous governs: és moment de pactes i debats. Aquesta quinzena comencem a El Gratis valorant les novetats polítiques.

Arcaris enceta aquesta temàtica realitzant una anàlisi del nou panorama polític. Mishima, reflexiona sobre la vinculació dels càrrecs polítics i la seua preparació. Sergi Rodríguez fa una crítica a la decisió de governar en minoria que ha pres el PSOE d’Alcoi. Més d’una vintena d’associacions, plataformes i sindicats (entre els que s’encontren l’Acció Cultural del País Valencià i l’Associació Ciutadania i Comunicació) exigeixen als nous governs transparència, participació i justícia social.

La gent del carrer també vol opinar sobre la nova situació política. En la secció de El Poble és Savi conversem amb alguns veïns alcoians per tal que ens transmeten la seua visió sobre els resultats electorals, les seues valoracions, crítiques, alegries, disgustos, esperances i desesperances.

Parlant d’entrevistes, Alfredo Albero, Secretari General de Podem Alcoi, ens comenta l’evolució que ha fet Podem en poc més d’un any, en què es diferència aquesta formació d’altres formacions, com valoren els resultats electorals, quina serà l’estratègia a les eleccions generals, etc.

El pintor alcoià Roc Candela ens obri el seu estudi i parlem d’Alcoi, de les seues experiències, de la vida, de la pintura, del color i la música, “com que els vell pintors no moren mai”. Una entrevista per El Gratis força interesant per Beatriz Sànchez.

El reportatge d’aquesta quinzena es diu ‘breu història de la crisi’ per Rodrigo Paños. En ell, analitzem des d’una perspectiva històrica el moment present que vivim. Estudiem com la correlació de forces i poders econòmics han anat evolucionant fins a arribar al punt en el qual estem i què hauríem de fer per tal de millorar la situació.

Però no tot pot ser política, també ressenyem un fum de notícies d’interés i actualitat. Per exemple: l’actuació de Xavi Castillo; la Trobada d’escoles valencianes, la 4a edició d’Esports en 3D; la fi de temporada de Nico Terol; el nou entrenador de l’Alcoiano, Andrés Palop; etc. Per altra banda, les festes de la Zona Nord ja estan ací. Us publiquem el seu cartell amb tot detall d’horari i calendari.

Tot això, i molt més, comptant, com sempre, amb els millors comerços i serveis d’Alcoi i voltants.  A més aquesta edició un especial de Motor per mantindre el cotxe a punt. I com val més viure-ho que que t’ho conten, afanyeu-vos i aconseguiu El Gratis  2ª quinzena de Juny en la vostra llibreria o papereria per tan sols 1 €.

Edició digital d’El Gratis 1ª quinzena de juny 2015

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *