foradia subscriutegrat

Josep-Vicent Ferre encara la tercera legislatura a Bocairent

El candidat socialista obté set dels onze vots en l’elecció de l’Alcaldia. Així, al capdavant de nou, per tercera legislatura consecutiva, estarà acompanyat per Noelia Vañó, que integra el projecte des dels seus inicis i per altres quatre nous membres.

PSPV Bocairent

Josep-Vicent Ferre encara la seua tercera legislatura consecutiva al capdavant de la corporació municipal de Bocairent. En aquesta ocasió, l’alcalde socialista estarà acompanyat per Noelia Vañó que integra el projecte de Ferre des dels seus inicis i per altres quatre nous membres que són José M. Beneyto, Begoña Perigüell, Xavi Molina i M. Luz Pascual.

Aquesta fita sense precedents en la democràcia bocairentina ha sigut possible gràcies al fet que en el ple de constitució de la nova corporació municipal celebrat passat dissabte, 13 de juny, va reelegir com a alcalde al candidat socialista per set dels onze vots emesos. El resultat que va sorprendre tots els presents perquè el grup socialista compta amb sis regidories, per la qual cosa Ferre va rebre un suport d’un dels tres integrants de Compromís, ja que el seu cap de llista va rebre únicament dos vots. Però durant la seua intervenció posterior, el portaveu de la formació Manel Delgado no va donar detalls d’aquesta circumstància.

Ferre va agrair el suport rebut el 24 de maig, que va permetre revalidar la majoria absoluta aconseguida fa quatre anys al mateix temps que apuntava que “som l’única força política local que ha obtingut un resultat millor en l’àmbit local que en l’autonòmic”. Igualment, Ferre es va comprometre “a millorar” perquè “la pèrdua de vots respecte a les eleccions anteriors significa que de ben segur ens hem equivocat en alguns aspectes, o que no hem sabut explicar bé i de manera convincent determinades actuacions i decisions. o que hem estat insensibles a peticions i a desitjos que no hem sabut articular”. Al mateix temps, el reelegit alcalde va apuntar a la necessitat de “gestionar per a tots els bocairentins i les bocairentines i escoltar amb atenció els suggeriments i les propostes de tots aquells que han optat per donar suport a altres opcions polítiques”.

Per a la nova legislatura, Ferre va sol·licitar la col·laboració de Compromís i del Partit Popular “en el treball comú per millorar el nostre poble” per la qual cosa va anunciar la voluntat d’encetar noves línies d’actuació que li donen més protagonisme als grups de l’oposició.

Respecte de la nova situació generada a la Generalitat, Ferre va desitjar “que els nous rectors siguen capaços de mantenir i d’engrandir eixa il·lusió col·lectiva de canvi que es va manifestar el 24 de maig passat”. No obstant això, el reelegit alcalde va advertir que la defensa de Bocairent serà implacable i continua. Precisament, el portaveu socialista, Xavier Molina, durant el seu discurs ja havia advertit que aquesta línia reivindicativa serà una constant amb els dos compromisos adquirits en campanya al capdavant com són la construcció de l’aulari d’infantil del CEIP Lluís Vives i l’augment de les places públiques de la residència de la 3a edat perquè. Aquest principi formava part de la relació esmentada per Molina que marcaran la gestió del PSPV-PSOE en aquesta nova legislatura.

Finalment, tant el portaveu socialista com l’alcalde van corroborar que “l’honestedat, l’honradesa i la responsabilitat” van a continuar essent l’eix de l’actuació de tots els seus regidors i regidores. D’aquesta forma, ambdós marcaven la continuïtat entre l’etapa anterior i la iniciada dissabte passat amb Josep-Vicent Ferre al front de nou.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *