foradia pressupostparticipatiualcoi

Nico Terol es baixa de la moto i finalitza aquesta temporada

Nico Terol ha decidit no continuar disputant el mundial de Superbike • Nico va fer una carta molt sincera i oberta en la qual ell mateix veu que el millor és parar-se • Des d'ací desitjar-li a Nico la millor de les sorts, i el suport en el qual puga necessitar per a una persona que a pesar de l'alt que va pujar, sempre ens ha demostrat que té els peus a terra inclòs als moments difícils. Ànims Nico Terol!

nico terol alcoiNico Terol  ha fet una aturada en la seua carrera esportiva i ha decidit baixar-se de la moto i no continuar disputant el mundial de Superbike en el que aquest any va aterrar després de molts anys disputant el mundial de moto GP, i en el que va obtenir un èxit espectacular en proclamar-se campió del món en 2011 sent l’últim campió de la cilindrada de 125 cc.

L’any 2011 no va ser més que la culminació de molts anys de treball amb un subcampionat l’any anterior i un sense fi de victòries en uns campionats on sols arriben els millors.

El canvi a Moto 2 li va costar molt i en cap moment aconseguia exercir el domini que sobre la moto havia demostrat temporades anteriors; tot i això, Nico, treballador incansable anava sobreposant-se a les dificultats aconseguint victòries en grans premis importants, però tenia que sobre posar-se molt als problemes físics que li feien enfonsar-se a les últimes voltes de les proves. La mort del seu mentor i gran persona de confiança, són tio Inda, evidentment va fer que la situació cada volta fora més complicada.

L’any passat ja va ser l’última en la qual va estar en moto GP però en alguna prova van preferir no córrer, perquè la situació tan anímica com físicament ho recomanaven. I a la fi del mundial ja van anunciar tant l’equip de Aspar com el mateix Nico, que no seguirien el 2015.

Aquest any va afrontar el repte de canviar de competició i se’n va anar al mundial de superbike on de la mà de l’equip Althea Racing tenien una il·lusió tremenda per les dues parts, però una fractura en la mà després d’una caiguda, i els continus problemes que arrossega des de ja fa temps, han fet prendre la decisió a les dues parts quel millor era acabar.

Nico va fer una carta molt sincera i oberta en la qual ell mateix veu que el millor és parar-se analitzar i vorer d’on poden vindre tots els problemes i en definitiva recuperar-se tant com a pilot com personalment, per a prompte tornar a ser el gran pilot e incansable Nico Terol.

Particularment pense que pot ser una bona decisió, ja que ell necessita retrobar-se i que a voltes el ritme de velocitat i més a eixos nivells tan exigents, si no fas una aturada, la mateixa ona no el deixa centrar-te i poder de nou agafar impuls per a tornar al lloc. Nico sempre ha sigut molt constant, treballador i calculador i a més possiblement ara amb aquesta decisió es retrobe amb ell mateix com a persona, i això l’ajudarà a sentir-se el que no ha deixat de ser mai, Campió del Món. Des d’ací desitjar-li a Nico la millor de les sorts, i el suport en el qual puga necessitar per a una persona que a pesar de l’alt que va pujar, sempre ens ha demostrat que té els peus a terra inclòs als moments difícils. Ànims Nico Terol!.

Font: Jose Carlos Plà./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *