foradia subscriutegrat

152 joves comencen a treballar a l’Ajuntament d’Alcoi

• En total, són 26 jóvens qualificats i 126 no qualificats que treballaran per a millorar la ciutat amb un contracte laboral durant un any. • Per a molts d'aquests jóvens aquesta serà la seua primera experiència laboral


Els 152 joves contractats per l’Ajuntament d’Alcoi
ja han començat a desenvolupar les seues tasques.

En total, són 26 jóvens qualificats i 126 no qualificats que treballaran per a millorar la ciutat amb un contracte laboral durant un any. La iniciativa està lligada al programa “Avalem joves” de la Generalitat, que ha suposat una subvenció de 2.500.000 euros per Alcoi, la segona quantia més important de tota la Comunitat, per damunt de capitals i ciutats valencianes amb molta més població.

La selecció de personal ha sigut realitzada pel Servef d’acord als criteris que marcava el programa de la Conselleria.

Els joves no qualificats treballaran en quadrilles de diverses persones, coordinades i dirigides per funcionaris municipals que s’encarregaran de programar, preparar i controlar la feina realitzada d’acord a les necessitats de la ciutat. Per a molts d’aquests jóvens aquesta serà la seua primera experiència laboral i els servirà per adquirir habilitats en diferents àrees. La feina servirà, a més a més, per impulsar les tasques de millora de la ciutat.

Des del passat divendres, els 126 jóvens no qualificats, 29 dones i 97 homes, ja estan als seus llocs de feina, alguns ja han eixit al carrer a fer tasques de millora de la ciutat i altres, estan rebent la formació necessària. D’aquests 126 contractats, 13 són pintors, 12 personal de neteja, 17 jardiners, 20 forestals, 4 electricistes, 26 conserges i 34 peons de la construcció.

Els altres 26 jóvens qualificats, 14 homes i 12 dones, ja van començar la setmana passada a treballar als departaments d’Esports, Alcaldia, Promoció Econòmica, Comerç, Obres i Serveis, Arquitectura, Habitatge, Medi Ambient, Enginyeria, Joventut, Comerç, Informàtica, Urbanisme, Personal, Contractació i Turisme.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *