foradia subscriutegrat

Cinc rutes per gaudir d’Alcoi en estiu

La regidoria de Turisme llança una nova campanya amb rutes per la ciutat. Per a estiu hi ha preparades cinc rutes gratuïtes durant el mesos de juliol i agost.

Cinc rutes per AlcoiLa nova campanya de la Regidoria de Turisme presenta un cicle de rutes al voltant de la ciutat dividit segons les estacions de l’any. Concretament, ara comença la campanya ‘Descobreix Alcoi a l’estiu’ amb cinc rutes gratuïtes durant juliol i agost.

Les rutes són les següents:

  1. “Alcoi, bressol de la Revolució Industrial” tots els dilluns d’11 a 13 hores.
  2. “Ruta europea del modernisme” tots els divendres d’11 a 13 hores.
  3. “Alcoi, la ciutat dels ponts” tots els dissabtes d’11 a 13 hores.
  4. “La ciutat adormida” tots els dissabtes de 18 a 20 hores.
  5. “Respira la Font Roja” tots els diumenges d’11 a 12’30 hores.

Les rutes tindran un guia habilitat que, en aquest cas, serà Gabriel Guillem, seleccionat pel SERVEF seguint el procés de subvenció de Conselleria. Així, l’eixida de totes elles, excepte les dues últimes, s’efectuarà en Tourist Info.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat que estan pensades per “als turistes que estiguen en la costa i que s’apropen a l’interior per a conéixer la zona”. Per aquest motiu, repartiran publicitat en hotels i en altres punts de localitats properes perquè els turistes puguen inscriure’s.

Per a realitzar la inscripció es pot utilitzar el nou sistema d’inscripcions de la web de Tourist Info alcoiturisme.com o telefonant al 965537155.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *