foradia

Marxa per la Via Verda contra la Droga

Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra l'ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues, Alcoi va celebrar la tercera edició de la Marxa per la Via Verda. La calor no va impedir que 200 participants reivindicaren aquesta lluita.

Marxa Via Verda Drogues

La III Marxa a peu per la Via Verda per commemorar del Dia Internacional de la lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues es va celebrar el passat divendres 26 de juny. Les altes temperatures van ser protagonistes de la jornada, la qual cosa no va impedir reunir un gran nombre de participants, que enguany han superat els 200.

L’activitat va començar a les 9 h des de C / Mondúber (A Batoi) després de repartir una motxilla verda i aigua a cada participant. La cloenda es donava a les 11 h al Poliesportiu FranciscoLaporta amb el grup de batucada Taquirikita per amenitzar l’esmorzar gratuït que es va oferir a tots els participants que s’hagueren inscrit prèviament.

Marxa Via Verda Drogues 2L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi, més concretament la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) ha estat l’organitzadora de la marxa, que es consolida després de tres edicions. “Aquest tipus d’activitats s’organitzen amb l’objectiu de conscienciar en l’àmbit comunitari sobre el problema que suposa el consum de drogues, però també es busca afavorir activitats d’oci saludable com a alternativa a l’oci lligat al consum de substàncies”, explicava l’edil delegada de l’àrea, Aroa Mira.


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *