foradia subscriutegrat

Alcoi i Palestina uneixen forces

Amb motiu de la setmana cultural per Palestina, Alcoi ha rebut als membres del Centre Lajee de Belén a Cisjordània. L’activitat ha comptat amb actuacions de ball del grup Dabka i la projecció d’un curtmetratge.

Recepció Grup PalestinaAquesta setmana s’ha iniciat el cicle Cultural Palestí des del 28 fins al 30 de juny, a càrrec del Centre Lajee de Betlem, Cisjordània de Palestina. Ha comptat amb dues jornades de xarrades, conferències, exposicions i, concretament, aquest dilluns 29 de juny, es va celebrar l’acollida dels membres del Centre Lajee amb actuacions de ball del grup Dabka i la projecció d’un curtmetratge, que mostra la realitat del poble Palestí.

Les jornades han estat organitzat des de l’Associació de solidaritat amb Palestina Associació i Brigades Internacionals Unadikum, un grup de joves palestins que viatja pel món difonent la seva cultura.

Com a obsequi, l’alcalde Toni Francés ha rebut una peça de vestir típica de Palestina a les mans dels membres del centre. I finalment, una actuació del grup de ball Dabka ha conclòs la rebuda.

Les activitats continuen amb el Concert Festival Solidari IalahRockAlcoi, dissabte 4 de juliol entre altres activitats amb la presència de grups de gran nivell com Iratxo, Little Pepe, Mafalda, Auxili i El Diluvi i els alcoians Tankat’s. Hi ha hagut un canvi d’ubicació, en comptes de ser a Batoi serà a la Plaça Gonzalo Cantó.

Recepció Grup Palestina

Cal dir que tots els fons recaptats pel Festival Solidari d’Alcoi aniran destinats al manteniment i desenvolupament de projectes en territori palestí per part de les Brigades Internacionals Unadikum i per a la Campanya Internacional de Suport que duen a terme les companyes del BDS País Valenci -Alacant.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *