foradia subscriutegrat

Balanç del primer any de la Policia de Barri d’Alcoi

• El balanç de la Policia de Barri és de més de 300 consultes des de la seua posada en marxa en maig del 2016 • Per barris, Zona Nord i Zona Alta són els barris on els alcoians més han acudit a la unitat mòbil per a fer consultes o suggeriments.

El balanç de la Policia de Barri és de més de 300 consultes des de la seua posada en marxa en maig del 2016. Per barris, Zona Nord i Zona Alta són els barris on els alcoians més han acudit a la unitat mòbil per a fer consultes o suggeriments.

Els temes que més han preocupat als veïns que s’han acostat fins a la unitat mòbil de la Policia de Barri han sigut, per ordre:

  • El mobiliari urbà.
  • La senyalització i les propostes de canvi en el trànsit.
  • Les queixes per establiments i terrasses.
  • Sol·licituds d’informació general.

De les consultes enregistrades, s’ha passat informació als departaments implicats i s’ha informat als ciutadans sobre l’existència de la Línea Verde per a gestionar i geolocalitzar els temes de mobiliari urbà de manera àgil.

D’altra banda, la regidoria de Seguretat també ha repartit 1.500 díptics de la Policia de Barri per a donar a conéixer tant els dies com els llocs on està ubicat aquest servei al llarg de la setmana.

Les patrullen que van en cotxe també estan coordinats amb la policia de barri i el personal que atén el furgó, en horaris de baixa assistència, patrullen a peu pels carrers de l’àrea on estan ubicats conjuntament amb la patrulla motoritzada augmentant la vigilància del barri.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *