foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria gaudeix del viatge de fi de curs

Brussel·les, Amsterdam, Gant i Bruges han sigut les ciutats protagonistes al viatge fi de curs del grup d’alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut. Uns intensos dies que han compartit amb dos dels seus professors.

 

Viatge Pare Vitòria

Els alumnes de 2n de Batxillerat del ’institut IES Pare Vitòria han gaudit del seu viatge fi de curs a les meravelloses ciutats de Brussel·les, Amsterdam, Gant i Bruges. Però no han estat soles, els han acompanyat la seva professora Marisa García i pel seu professor Carles Castillo.

Viatge fi de curs IES Pare VotòriaHan sigut uns dies molt intensos, als quals han pogut conéixer llocs molt interessants a cadascuna de les ciutats. Encara que a Gante van realitzar una excursió d’un dia i a Bruges tan sols van estar unes hores ha estat un viatge molt complet, ja que ha sigut cultural a la part que lúdic.

 


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *