foradia subscriutegrat

És presenta “NO OBLIDEM”, un projecte educatiu

Està dedicat a les víctimes del feixisme i a les persones que donaren la vida per la democràcia i per la llibertat • D'ací a poc temps, ens informaran com es distribuirà el projecte

El Fòrum per la Memòria Història i Democràtica a Cocentaina ha presentat el projecte educatiu “NO OBLIDEM, República, Guerra i Repressió a l’Alcoià i el Comtat”, amb un gran èxit de públic per conéixer aquesta proposta didàctica.

L’aforament del saló d’actes del Centre Social de Cocentaina al cent per cent ple amb el suport dels representants polítics a més d’altres entitats culturals i memorialistes i del públic en general.

‘NO OBLIDEM’ és una proposta didàctica d’ensenyament de la història d’Espanya a partir de la nostra història comarcal. Aquest projecte educatiu de gran qualitat i professionalitat representa per al Fòrum una gran aposta el qual es complau haver-lo dut a terme en un temps rècord.

Aquesta proposta està elaborada amb molta il·lustració, amb un llenguatge molt senzill i didàctic i amb certs ‘tics’ perquè els més joves se senten identificats, tot açò pensant que el quadern siga una eina útil en mans dels docents per ensenyar a l’alumnat, preferentment de secundària i batxiller, els fets ocorreguts en Espanya des de la proclamació de la II República fins a la dictadura franquista.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *