foradia subscriutegrat

Segueixen els actes del Dia Mundial del Medi Ambient

Bona assistència als actes del cap de setmana del Dia del Medi Ambient. La visita guiada al mas i molins del Racó de Sant Bonaventura s’ajorna unes setmanes.

rates penades

Aquest cap de setmana s’han desenvolupat diverses activitats dins el programa que commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, amb bons registres d’assistència: més d’un centenar de persones van visitar diumenge el rusc didàctic de la Font Roja, mentre que al voltant de 40 assistents es van sumar a la jornada nocturna de seguiment de rates penades que es va celebrar divendres.

L’altra activitat prevista per al diumenge, la visita guiada al mas i molins del Racó Sant Bonaventura, va ser ajornada per a properes setmanes.

Tal com ha explicat el regidor de Medi Ambient Paco Agulló, “vam decidir contactar amb els assistents que s’havien inscrit per explicar-los que aquest diumenge hi havia programades diverses activitats, i se’ns havia demanat que ajornàrem aquesta iniciativa per més endavant, a fi de permetre l’assistència de més gent. D’aquesta manera, pròximament anunciarem quan tindrà lloc la visita, que serà programada en el conjunt d’activitats lúdiques i culturals de l’Agenda d’Estiu. De qualsevol manera, estem molt contents del seguiment que està tenint el programa organitzat al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, i volem agraïr a tota la gent de les entitats que l’estan fent possible el seu esforç per difondre i promoure els valors mediambientals: l’activitat del seguiment de les rates penades va ser possible gràcies a la tasca dels tècnics de la Fundació Limne, mentre que per a la visita al rusc didàctic vam comptar amb la feina de Salvador Andrés, de l’entitat ASAF”.

abelles

A banda, el programa al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient té encara una cita per celebrar: serà aquest diumenge 15 de juny, i consistirà a una jornada de control i seguiment de tortugues pel Paratge Natural Municipal del Racó de Sant Bonaventura-Canalons, coordinada i dirigida pels tècnics de la Fundació Limne.

L’eixida de l’activitat serà a les 9 hores des de l’àrea de descans de la Via Verda a Batoi, i per assistir es recomana inscriure’s al llarg de la setmana al correu electrònic medi_ambient@alcoi.org o al telèfon 965537127; també, acudint a les oficines del Departament de Medi Ambient.

Font: Ajuntament Alcoi


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *