foradia

Nova gira del llibre ‘Terra de Muntanya’ de Just Sellés

Els pobles de la comarca acolliran de nou les presentacions de l'escriptor al voltant del seu conegut llibre. La gira començarà el proper dissabte 4 de juliol a la Plaça de la Font d’Alcalà de la Jovada, en una vetllada que combinarà narrativa, fotografia, gastronomia i música • Almudaina, Vall d’Alcalà, l’Orxa, Millena, Benillup, Moixent, Atzaneta, Terrateig, Montesa, Alfafara, Beneixama, Polop, Llocnou de sant Jeroni, Almiserà, Benimarfull, Benicolet, Bocairent, Planes, Tollos, Sella, Alcoleja, Penàguila, Biar, Gorga, Carrícola, Quatretonda, Camp de Mirra, Alcalalí, Orxeta i Benissili.

Presentació Terra de Mutanya

Presentació de Al‐Azraq, el Blau l’estiu passat al poble d’Almudaina./

L’escriptor Just I. Sellés torna a recorrer la comarca per segón any consecutiu visitant els pobles més menuts. L’objectiu és apropar a la gent els seus treballs fotogràfics, literaris i d’investigació al voltant d’un carismàtic personatge el visir al‐Azraq. La gira començarà el proper dissabte 4 de juliol a la Plaça de la Font d’Alcalà de la Jovada, en una vetllada que combinarà narrativa, fotografia, gastronomia i música.

Al-Azraq-el-BlauL’esdeveniment cultural es dóna cita al carrer, lloc on l’autor contarà qui fou realment aquest personatge històric, protagonista de la seua novel·la Al‐Azraq, el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya i del seu darrer treball de divulgació, titulat Al‐Azraq. El visir que somiava La Muntanya.

La presentació inclourà la projecció d’un audiovisual on els paisatges de La Muntanya seran els protagonistes. De vegades, també compta amb un concert de Vicent Savall, un dels cantautors més reconeguts de la nostra terra.

Just l. Sellés (Beniarrés, 1969) és enginyer d’obres públiques i màster en enginyeria marítima, professió que compagina amb la fotografia de paisatge i l’escriptura: les seues dues passions. En 2008 va escriure la seua primera novel·la, “El Llanto del petirrojo”, amb la qual es va proclamar finalista del premi Azorín en la seua edició de 2009. Des de llavors ha treballat infatigable en un projecte literari ambiciós alhora que apassionant: La Montaña Azul. Crònica del visir Al-Azraq, la seua primera incursió en la novel·la històrica.

Els 30 pobles que tenen confirmada la presència de Just aquest estiu seran: Almudaina, Vall d’Alcalà, l’Orxa, Millena, Benillup, Moixent, Atzaneta, Terrateig, Montesa, Alfafara, Beneixama, Polop, Llocnou de sant Jeroni, Almiserà, Benimarfull, Benicolet, Bocairent, Planes, Tollos, Sella, Alcoleja, Penàguila, Biar, Gorga, Carrícola, Quatretonda, Camp de Mirra, Alcalalí, Orxeta i Benissili.

Per a consultar més informació del calendari de la gira a la web de l’autor: www.justselles.com


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *