foradia ivace

Concert de jazz de la mà de Swing 26

La Placeta El Fossar acollirà aquest divendres 10 de juliol el concert de Swing 26. Els pròxims seran el dissabte 25 de juliol amb Gatos Bizcos i Stuffed Peppers Band.

Concerts de JazzJazz Club El Mussol ha organitzat la ‘Festa Estiu Jazz’, una sèrie de concerts de jazz, blues, swing, soul… Que es donaran cita durant aquest mes de juliol a la Placeta El Fossar d’Alcoi. El primer d’ells és de la mà del grup Swing 26 per al divendres 10 de juliol a les 20’30h.

El grup SWING 26 naix del plaer de la trobada de cinc músics en tocar a l’estil en el qual ho feien els membres de la històrica banda ‘Le Hot Club du France’, amb els mítics Django Reinhardt a la guitarra i Stephane Grapelli al violí. La fora rítmica, la improvisació, les melodies de temes del repertori gypsy-jazz i alguna composició pròpia, fan que els concerts d’aquest quintet de corda acústic siguen una garantia de diversió i ball. El grup el componguen Taré Darias al violí; René Dossin al contrabaix; Jacobo Blanes, Toni Cruz i Juan Mateo a la guitarra.

La festa del jazz continua el dissabte 25 de juliol amb una interessant cita doble. A les 20’30 h es donarà lloc l’actuació del grup local Stuffed Peppers Band. I a les 22 h es podrà gaudir de l’actuació del grup madrileny Gatos Bizcos. Els seus quatre components defineixen els seus directes com: “divertits, ballables, dinàmics i molt sorprenents”.

 


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *