foradia subscriutegrat

Les obres del pont de la Foia de les Monges comencen en dues setmanes

L'alcalde de Gorga i representants de la comarca es reuneixen amb la consellera d’Infraestructures per parlar de la reparació del pont de la CV-706. S’estima un pressupost de 300.000 € i un termini d'execució de 3 mesos.

Reunió consellera GorgaLa consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, va mantenir ahir 6 de juliol una reunió amb l’alcalde de Gorga Blas Calvo, l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, el diputat autonòmic Rafa Briet i la Regidora d’Urbanisme de Cocentaina Mariona Carbonell, després de signar la declaració d’emergència perquè s’inicie el procés de reparació del pont de la CV-706 al terme de Cocentaina. Així, les obres de reparació del pont començaran en dues setmanes i s’estima un pressupost de 300.000 euros, a més d’un termini d’execució de 3 mesos.

La causa es va iniciar a finals de març, i després d’una inspecció dels tècnics de la conselleria, Infraestructures va decidir tallar el pont de la Foia de les Monges (situat al quilòmetre 4 de la CV-706 entre Cocentaina i la Vall de Seta) després de detectar problemes estructurals. Però quatre mesos després segueix en vigor aquesta restricciò i obliga els veïns dels municipis de la Comarca com Gorga, Millena, Balones, Cocentaina, etc, a fer una volta de 6 quilòmetres amb els seus vehicles per arribar als destins. La petició fa mesos s’havia d’haver tramitat tal com es va assegurar per part dels anteriors responsables de Conselleria que van afirmar als alcaldes de la Comarca que la declaració ja estava tramitada.

L’Alcalde de Gorga, Blas Calvo, ha declarat que “em vaig posar en contacte amb la Consellera d’Infraestructures i en una setmana hem obtingut la resposta que en 4 mesos no vam tenir del govern del PP”. Així doncs, el passat divendres s’adjudicava les obres de reparació del pont que començaran en dues setmanes. Els treballs han sigut adjudicats a l’empresa constructora Hormigones Martínez, l’assistència tècnica la portarà Typsa.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *