foradia pressupostparticipatiualcoi

Reserva de les pistes d’entrenament al Poliesportiu

Els equips ja poden sol·licitar les pistes per a la temporada vinent fins al 19 de juliol. Les instal·lacions esportives s’assignaran a partir de l'1 de setembre, en funció de les peticions rebudes.

futbol sala

Els clubs, entitats o centres escolars que utilitzen les instal·lacions esportives municipals ja poden realitzar la seua sol·licitud per a la temporada 2015/2016. Per fer la reserva han d’omplir les dades que poden trobar en el següent enllaç del Centre d’esports.

Les instal·lacions esportives s’assignaran a partir de l’1 de setembre, en funció de les peticions rebudes. Els horaris que queden lliures seran coberts amb les peticions rebudes fora de termini.

El Centre d’Esports ha remés als clubs les normes d’utilització de les instal·lacions esportives municipals i els preus públics vigents durant la temporada vinent, que són exactament els mateixos de la temporada anterior que finalitza el 31 d’agost.

La tramitació del carnet de les instal·lacions esportives municipals es podrà realitzar a partir del dia 1 de setembre. Tal com indiquen la normativa no es podrà fer ús de les instal·lacions assignades a partir del 28 setembre, fins que cada un dels components de l’equip, club o entitat estiga en possessió del carnet d’abonat.

En cas de renovació, caldrà portar l’anterior carnet a les oficines del Centre d’Esports, acompanyat del justificant de l’ingrés corresponent o bé fer el pagament amb targeta a les mateixes oficines. En el cas que siga la primera vegada serà necessari portar el DNI i una fotografia.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, anima als equips a que “demanen ja els horaris d’entrenament, així al principi de temporada ja tindran la pista assignada i podran entrenar”. També ha incidit en la necessitat de respectar les instal·lacions i fer un bon ús d’elles.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *