foradia pressupostparticipatiualcoi

Creix en nombre d’usuaris de les piscines municipals

Les instal·lacions superen en 2.649 el nombre d’usuaris de la temporada estiuenca 2014 durant el mes de juny. A més, per als mesos de juliol i agost l’Ajuntament ha organitzat diferents activitats a les piscines dirigides a xiquets i majors.

programa piscines

Les piscines municipals d’Alcoi han vist augmentat de forma considerable els seus usuaris aquesta temporada estiuenca, en comparació amb la passada. I és que, durant el mes de juny de 2014 van assistir al voltant de 3.000 persones entre els usuaris de la piscina Municipal Juan Agudo Garat i la de José Trenzano. Ara, aquesta xifra és quasi duplica amb l’assistència de 2649 més que al darrer any.

A més al mes de juny s’han venut un total de 63 abonaments en diferents categories per un import total de 3,228 euros. I cal recordar que també adquireixen un paper important les diferents activitats impulsades pel’Ajuntament d’Alcoi per als mesos de juliol i agost a les piscines dirigides tant a xiquets com a majors. En aquest sentit, l’agenda programada es la següent:

  • Dijous 16, Activitats infantils a la piscina José Trenzano Alós de 10 a 13 h.
  • Dilluns 20, Entrada gratuïta a majors de 65 anys a totes les piscines municipals.
  • Dilluns 10, Entrada gratuïta a majors de 65 anys a totes les piscines municipals.
  • Dilluns 17, Activitats infantils a la piscina José Trenzano Alós de 10 a 13 h.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha mostrat la seva satisfacció per aquests resultats, ja que “any a any intentem millorar les instal·lacions per al bé dels usuaris, aquesta temporada hem fet millores a la Piscina Municipal José Trenzano, amb la recol·locació d’una tanca perimetral que va tombar el vent; la millora de la zona del parc infantil; el repintat de les dues piscines; i també algunes millores a la superfície de la platja, pel que fa a la de Caramanxel Juan Agudo Garat hem instal·lat una escala que facilita l’accés a la piscina a les persones majors”.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *