foradia subscriutegrat

El govern demana a la plataforma No + Precarietat “rigorositat” en els temes socials

Considera que exposar públicament determinades situacions com si foren una realitat "generalitzada", "no ajuda a ningú"

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, ha volgut aclarir el cas personal que la Plataforma NO + Precarietat ha exposat davant dels mitjans de comunicació, divendres de matí en la Bandeja. De Gracia ha recordat que el cas és “molt personal”, que no es pot generalitzar, així com que Alcoi no té gent vivint al carrer, al contrari d’altres ciutats.

La regidora també ha explicat que les convocatòries a la premsa estan molt bé però que, “amb els problemes i les polítiques socials, s’ha de ser molt sensible, i que participar és també treballar, reunir-se, aportar propostes concretes, des del consens com fan tantes i tantes entitats alcoianes, comptant també amb l’opinió dels tècnics que coneixen cada cas i les seues circumstàncies“.

Aquest govern des que estem a l’Ajuntament sempre hem defensat que els serveis socials era un tema prioritari, dotant de recursos humans i econòmics el departament i augmentant, considerablement, els recursos d’anteriors legislatures. També hem recordat sempre que estem parlant de persones i de famílies amb situacions molt delicades que cal respectar, protegir la seua intimitat i dotar-los dels recursos que necessiten, sempre de manera personalitzada amb la finalitat de les polítiques socials, que no és res més, que donar a les persones, les eines perquè, per elles mateixes, puguen ser autosuficients i tindre una vida digna“, explica la regidora.

Des del govern també es recorda que, afortunadament, en Alcoi comptem amb un teixit social molt important, que treballen de manera coordinada i amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi i al que cal agrair la seua implicació, pel que s’invita a NO + Precarietat “a compartir aquesta realitat per a poder donar la millor informació als usuaris” que s’acosten fins a la plataforma.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *