foradia pressupostparticipatiualcoi

Millores a l’Ecoparc d’Alcoi a favor de la sostenibilitat mediambiental

• Millores a l’Ecoparc d’Alcoi per tal de fraccionar i separar amb més efectivitat els materials de reciclatge. • Per exemple, el contenidor de plàstic s’ha dividit en quatre fraccions (plàstic, especial, dur, suro i film), estalviant així el seu trasllat a Xixona

L’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat algunes millores a l’Ecoparc d’Alcoi per tal de fraccionar i separar amb més efectivitat els materials de reciclatge.

Per exemple, el contenidor de plàstic s’ha dividit en quatre fraccions (plàstic, especial, dur, suro i film), estalviant així el seu trasllat a Xixona i el pagament de 48 euros per tona que costava. Aquests residus ja són reciclats en una planta especial i reutilitzats per a fer nous materials.

L’objectiu per al futur és introduir millores per a poder separar al màxim les fraccions i que els materials puguen ser recuperats al màxim.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, explica que “a la nostra ciutat es treballa pel medi ambient en diversos àmbits: sostenibilitat, mobilitat, turisme i com no, en el reciclatge i la recuperació de materials; creiem que és important que la ciutadania conega on van a parar els materials recollits a l’ecoparc i que treballem per aconseguir recuperar la major part d’aquests materials”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *