foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem a favor que s’investiguen totes les irregularitats d’Enrique Ortiz

• Enrique Ortiz s'ha vist involucrat en nombrosos casos de presumpta estafa i corrupció, exemple d'això és el "cas Brugal" • L'Ajuntament d'Alcoi obligat pagar a les empreses d'Enrique Ortiz 4’3 milions d'Euros per rescindir el contracte d'obra del Bulevard • Podem Alcoi manifesta el suport a la iniciativa de Compromís d'engegar una comissió d'investigació total

constructor ortiz alcoiDesprés de la sentència del Jutjat a l’Ajuntament d’Alcoi, el Consell Ciutadà Municipal de Podem Alcoi ha emés una nota de premsa, on s’ha mostrat totalment favorable a la línia de recerca oberta per Compromís entorn del cas dels negocis de l’empresari Enrique Ortiz a Alcoi.

La sentència del Jutjat obliga a l’Ajuntament d’Alcoi a pagar a les empreses d’Enrique Ortiz 43 milions d’Euros per rescindir el contracte d’obra del Bulevard. Una sentència obviada per l’alcalde Toni Francés, PSPV-PSOE, pocs dies abans de celebrar-se les eleccions municipals, com va denunciar Guanyar Alcoi i els altres grups municipals.

Podem Alcoi manifesta el suport a la iniciativa de Compromís d’engegaruna comissió de recerca que estudie a fons totes les adjudicacions, projectes i obres dutes a terme per les empreses d’Enrique Ortiz” per a l’Ajuntament d’Alcoi.

Des de Podem Alcoi expressen que “és ben conegut que les empreses d’Enrique Ortiz s’han vist involucrades en nombrosos casos de presumpta estafa i corrupció, exemple d’això és el cas Brugal“; i en concret durant els 10 anys del PP amb Sedano en l’Ajuntament d’Alcoi, han incorregut en “diverses irregularitats en construccions realitzades a la nostra ciutat, tals com el pàrquing de la Rosaleda i el Teatre Calderón”. El contracte d’obra del Bulevard, “tal com va denunciar la interventora de l’Ajuntament al seu moment”, incomplia nombroses normatives.

Aquesta moció dinvestigació feta a l’últim Ple pel grup municipal de Compromís, també incloïa a tots els projectes i obres d’Ortiz a Alcoi, però els grups polítics PSOE, Guanyar, Ciutadans i PP la van desestimar i van acordar només investigar les obres del Calderón i al projecte del Bulevard.

En el Consell Ciutadà Municipal de Podem Alcoi consideren que “els ciutadans som els que estem sent víctimes dels pufos i irregularitats dutes a terme per governs que no han actuat amb responsabilitat”  amb sobrecostos injustificats i que s’ha “beneficiat de forma il·legítima a empresaris presumptament corruptes, com Enrique Ortiz”.

Per aquests motius, “saludem amb agradat qualsevol iniciativa que obri vies de recerca amb l’objectiu de l’esclariment de possibles irregularitats i que contribuïsca a la transparència en la gestió de les nostres institucions”.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *