foradia subscriutegrat

El Museu Isurus entrarà a la Xarxa de Paleontologia valenciana

Representants de la Universitat de València i la Ciutat de les Arts i les Ciències van visitar el centre per donar la seva aprovació. La major part de l'exposició està composta por exemplars procedents d'Alcoi i comarques.

Visita Museu IsurusLa col·lecció paleontològica alcoiana entrarà a formar part de la Xarxa de Museus i Col·leccions de Paleontologia del País Valencià. Aquesta decisió s’hi ha pres després de la visita de diferents tècnics de la Universitat de València i la Ciutat de les Arts i les Ciències que hi han donat la seva aprovació.

Concretament, han visitat les instal·lacions la Tècnica Superior del Departament de Geologia i Conservadora Científica del Museu de Geologia i Paleontologia de la Universitat de València, Anna Garcia Forner, juntament amb dos representants de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, Miriam i Marisa. A més, l’encontre va comptar amb la presència del regidor de Cultura d’Alcoi, Raül Llopis i Palmer, la directora-conservadora del Museu Isurus, Maria del Carmen Almahano Durán, i el president de l’Associació Isurus i comissari del museu Àngel Carbonell.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, valora molt positivament aquesta notícia i afegeix que “sempre estarem oberts a col·laboracions amb aquesta o altres entitats per fomentar la nostra cultura i patrimoni”.

El Museu Isurus està situat en la primera planta del Centre d’Interpretació Explora, al carrer Camí Antic de Madrid s/n. La major part de l’exposició està composta por exemplars procedents d’Alcoi i comarques.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *