foradia subscriutegrat

Les localitats de Setla i Benàmer tindran ludoteca

La concessió de tres beques de Tasoc a l’Ajuntament de Muro permet acostar la ludoteca a les poblacions.

Escoleta Setla

Les regidories de Joventut i Pedanies de l’Ajuntament de Muro podrá acostar el servei de ludoteca a Setla i Benàmer durant el mes d’agost gràcies a la concessió de tres beques de Tasoc, mitjançant una subvenció de la Diputació. Els Centres Social de Benàmer i Setla van rebre la visita, el passat 29 de juliol, de la regidora de Benestar Social i Joventut, Jacquelín Cerdà i el regidor de Cultura i Pedanies, Sergi Silvestre a fi de conéixer de primera mà com s’han anat desenvolupant les escoletes d’estiu que finalitzen el pròxim divendres.

Durant la visita van estat acompanyats de dos dels tècnics de l’Ajuntament murer, un de l’àrea de joventut i una de la mancomunitat de serveis socials Mariola, i de dues de les becàries que durant l’agost permetran acostar la ludoteca a les pedanies. Així, van escoltar molt atesos l’explicació dels monitors i xiquets sobretot la varietat d’activitats, tallers i jocs que han anat realitzant a l’escoleta

“Era necessari que els veïns de Setla i Banàmer, i sobretot els més menuts, pogueren gaudir d’un espai d’oci lúdic i sociocultural també durant el mes d’agost, on poder dur a terme tot tipus d’activitats i tallers que faciliten entre els més menuts la convivència respectuosa, la creativitat i la diversió, entre molts altres aspectes”, van manifestar Jacquelín Cerdà i Sergi Silvestre als alcaldes pedanis, Jose Luis Benedito de Setla, i Víctor Gallego de Benàmer.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *