foradia cdturisme

Manolo Gomicia, nou president de la Mancomunitat

Ha pres possessió a la junta celebrada en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi, junt amb els representants de les poblacions que formen la corporació de l’Alcoià i el Comtat. El nou president ha sigut triat per unanimitat.

pleno mancomunitats

La nova corporació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat s’ha constituït al Ple celebrat en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi, on Manolo Gomicia ha pres possessió com a president. L’acte ha comptat amb la presència dels representants de les poblacions que formen la corporació.

En primer lloc s’ha configurat la mesa d’edat amb Mireia Estepa alcaldessa de Cocentaina com la més jove i Francisco Javier Sanchis Coloma, primer Tinent d’alcalde de Benimarfull com persona de més edat.

Els representants de les poblacions que formen la Mancomunitat pertanyen a Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, L’Alqueria d’Asnar, Millena i Muro. Tots ells han jurat o promés el càrrec i després el secretari ha preguntat pels candidats, s’ha presentat Manolo Gomicia, representant d’Alcoi que ha aconseguit tot els vots, sent triat per unanimitat.

Manolo Gomicia alcalde MancomunitatsGomicia ha destacat al seu discurs que “aquesta comarca ja no ha de parlar de crisi i hauria de parlar d’ocupació de qualitat i això ha de ser un objectiu fonamental, en aquest sentit la industria i l’agricultura considere que ha de ser el motor del canvi en la comarca”. Així mateix, ha valorat la importància del comerç i el turisme per diversificar l’economia. I per altra banda, ha destacat que la cultura, el medi ambient i l’educació seran elements bàsics “perquè és el futur més clar que tenim i el farem dinamitzant un pacte educatiu de qualitat de l’ensenyament amb indicadors de millora del fracàs escolar i altres aspectes de l’educació”. I per últim, no ha oblidat esmentar que les infraestructures són primordials i que tractaran de recuperar els pobles que van abandonar la Mancomunitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *