foradia subscriutegrat

La Fira Tots Sants de Cocentaina impulsa el turisme de la zona

• Davant la presència de milers de veïns i veïnes que han acudit a gaudir de la Fira, diferents entitats han aprofitat per a promocionar el turisme d’interior de la província i dels pobles del voltant. • L’associació Serra Mariola, la Mancomunitat, el Patronato Costa Blanca i la regidoria de Turisme d'Alcoi han promocionat la seua oferta turística

Tal com va afirmar el president de la Generalitat, Ximo Puig, la Fira Tots Sants fa que Cocentaina siga la capital del País Valencià durant els dies de celebració. Una de les fires més antigues d’Espanya que, comptant amb més de 900 expositors, serveix per a la potenciació del comerç de la zona i en especial del poble.

Davant la presència de milers de veïns i veïnes que han acudit a gaudir de la Fira, diferents entitats han aprofitat per a promocionar el turisme d’interior de la província i dels pobles del voltant.

És el cas del Patronat Costa Blanca, que ha promocionat diferents propostes de rutes per l’interior de la província: la ruta dels castells, la ruta del vi o la ruta del Riurau.

Per la seua banda, l’associació Serra Mariola ha promocionat, junt amb la Mancomunitat, la marca Serra Mariola. Més concretament, les accions de promoció conjuntes inclouen tot el territori dels municipis socis de l’associació (Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent Cocentaina i Muro d’Alcoi) i dels municipis membres de la Mancomunitat, no associats, com Benimarfull, Gaianes, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa i Millena.

Alcoi ha promocionat turísticament també la ciutat. La Regidoria de Turisme ha estat amb el seu estand donant informació sobre la celebració de la trilogia Nadalenca, les Pastoretes, el Ban amb les Burretes, el campament reial i la Cavalcada dels Reis Mags.

D’aquesta manera, milers de persones han tingut la possibilitat de conéixer el patrimoni cultural, social, arquitectònic, paisatgístic, gastronòmic i d’oci dels diferents pobles de l’àrea geogràfica de les dues demarcacions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *