foradia becasivace

José: “els responsables del Bulevard han d’assumir responsabilitats”

• El Poble és Savi: El cas Bàrcenas, tancat o ocultat? • Qui no es recorda del cas Bàrcenas? volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà! parlem amb José

Tan sols ha passat un any i mig des que es va destapar? Qui no es recorda del cas Bàrcenas? Això sí, malgrat la gravetat de l’assumpte, el delinqüent ja ha complit la seua condemna legal.

Però la qüestió és que el PP, amb l’ajuda dels grans mitjans de comunicació, va aconseguir transmetre la imatge que era Luis Bàrcenas l’únic responsable del cas Bàrcenas, quan en realitat, aquest cas demostra una forma de fer política corrupta en la qual estava implicada (i continua estant) la majoria de la cúpula del PP, grans empresaris (dels quals no s’ha demanat cap responsabilitat mai) i altres actors socials (des de jutges fins a periodistes).

Avui que Bàrcenas torna a ser notícia per declarar que té molta informació controvertida sobre els dirigents del seu partit, volem saber què pensa la gent del carrer al respecte. Anem allà!

jose el poble es savi alcoi

Parlem amb José./ lesmuntanyes.com

Conversant sobre l’actualitat del cas Bàrcenas, José opina que el Partit Popular és una estructura corrupta en bona part gràcies al fet que indirectament controla també bona part del sistema judicial (de fet hi ha autors que demostren que durant en la Transició de la dictadura a la democràcia, es van mantindré intactes l’estructura i els càrrecs del sector judicial franquista).

I parlant de corrupció, ix en la conversa el cas del Bulevar d’Alcoi: el Jutjat ha condemnat a l’Ajuntament d’Alcoi a pagar 4’2 milions d’euros al grup d’empreses constructores d’Enrique Ortiz per l’anul·lació del contracte d’obra. A aquest respecte, José opina queels responsables han de donar explicacions i assumir les seues responsabilitats”.

El que més preocupa a José és que hi haja gent que estiga patint de primera mà les conseqüències de la corrupció (atur, pobresa, precarietat) i que encara estiga votant al PP.

Jo he estat durant molts anys defensant els interessos dels parats: fèiem assemblees, manifestacions i accions per tal de reivindicar el dret a treballar. Tot el món ha de tindre dret a un treball. I si no hi ha treball, ha d’haver una protecció social, una ajuda econòmica a les persones”.

El més desesperant és que la gent que pateix d’atur i de condicions econòmiques roïnes no es mobilitze pels seus drets”. En aquest sentit, segons José, falta consciència de poble i els grans mitjans de comunicació, que ens manipulen per tal que siguem dòcils i submisos, tenen molt a dir al respecte.

Font: Rodrigo Paños./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *