lasarga itealcoi

Alcoi 24 de Maig: Tot a punt per les eleccions municipals

Set opcions polítiques que, en funció de la voluntat dels alcoians materialitzada en les urnes el dia 24 de maig, es repartiran les 25 regidories de l’Ajuntament • Els 21 col·legis electorals instal·lats a Alcoi obriran a les 9 del matí fins a les 20 hores del diumenge 24 de maig i podeu votar en 176 urnes de les 88 taules electorals

eleccions europaA Alcoi tot a punt per les eleccions municipals del 24 de maig. Un total de 48.010 electors entre els residents a Alcoi (46.952), els alcoians que viuen fora 887, així com els residents estrangers a Alcoi 171. Els 21 col·legis electorals instal·lats a Alcoi obriran a les 9 del matí fins a les 20 hores del diumenge 24 de maig i podeu votar en 176 urnes de les 88 taules electorals.

Recordem que és necessari portar algun dels carnets oficials que ens identifiquen: el DNI, passaport, permís de conduir, o targeta d’identitat d’estranger.

Les opcions electorals que tenen els alcoians per a conformar, a través del seu vot, la corporació de l’Ajuntament d’Alcoi de la pròxima legislatura (2015-2019) finalment seran set. Set opcions polítiques que, en funció de la voluntat dels alcoians materialitzada en les urnes el dia 24 de maig, es repartiran les 25 regidories de l’Ajuntament.

El PSOE, grup polític de l’actual Alcalde d’Alcoi (i candidat a l’alcaldia de la següent legislatura), Toni Francés, i de sis consellers més que va obtenir en les anteriors eleccions.

Compromís per Alcoi, amb cinc càrrecs en l’Ajuntament d’Alcoi, entre els quals es troba David Abad, actual Portaveu, candidat a l’Alcaldia, “un Alcalde amb decisió i diàleg”, segons afirma el seu eslògan de campanya.

Guanyar Alcoi, plataforma ciutadana recolzada per Podem Alcoi en la qual s’han integrat membres d’associacions reivindicatives així com el grup polític EU. Compta amb Estefania Blanes com a cap de llista.

El PP, partit polític que en l’actualitat compta amb deu càrrecs de regidor a Alcoi, el qual presenta a Rafa Miró com a candidat alcaldable amb el lema “Por un Alcoy más grande. Con Rafa Miró es possible”.

Ciutadans es presenta per primera vegada a les eleccions municipals alcoianes, amb un cap de llista que va ser Alcalde d’Alcoi pel PP, Jordi Sedano, i que en l’actualitat ha dimitit del seu càrrec com a regidor no adscrit.

UPYD, Grup extra municipal d’Alcoi, liderat a nivell estatal per Rosa Díez, el qual va obtindre 961 vots alcoians en l’any 2011, que proposa a David Sabido com a alcaldable per a la legislatura 2015-2019.

Canviem entre tots, última incorporació a les opcions polítiques municipals, encapçalada per David Roman Moltó, la qual es defineix com “una candidatura ciutadana plural, formada per persones del poble”.

Tant els avanços de participació i com els resultats provisionals de les elecciones municipals  es podran seguir a través de la pàgina web oficial habilitada pel Ministeri de l’Interior des de les 08:00 hores, http://resultadoslocales2015.interior.es

Mentre que per a les eleccions autonòmiques, cada comunitat gestiona l’organització, desenvolupament i recompte dels seus comicis i cadascuna d’elles ha habilitat també una web en la qual es pot anar seguint el recompte dels vots  http://www.eleccions2015.gva.es

 

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *