foradia subscriutegrat

María José Salvador nova consellera visita Alcoi

La nova consellera María José Salvador es reuneix amb l'alcalde d'Alcoi • L'ATE  Alcoinnova està a l'espera d'una resolución judicial • Les dues administracions han acordat col·laborar en la rehabilitació del grup d'habitatges Sant Jordi

consellera alcoi salvador frances

María José Salvador, la nova consellera durant la reunió a Alcoi./ lesmuntanyes.com

María José Salvador, nova consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, ha visitat a Alcoi per mantenir una reunió amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. L’objectiu de la visita de la consellera María José Salvador és per informar-se de temes relacionats amb l’urbanisme i l’habitatge per estudiar de forma conjunta les possibles solucions dels problemes exposats.

A la reunió s’han plantejat diverses qüestions, com la revisió del PGOU, Pla General d’Ordenació Urbana de 1989, la delimitació dels àmbits de la rehabilitació, la regeneració i la renovació urbana, així com del contingut del Programa de Foment sobre ciutats sostenibles i competitives 2013-2016. S’ha abordat la rehabilitació del grup d’habitatges Sant Jordi i han acordat col·laborar per impulsar aquesta actuació.

Pel que fa a un tema important per l’aigua d’Alcoi com és l’ATE d’AlcoiAlcoinnova“, una tramitació que va ser aprovada pel govern anterior de la Generalitat, “es troba en aquests moments a l’espera de resolució judicial per un recurs presentat per l’Ajuntament”. A la reunió eren presents els regidors d’Obres i Urbanisme Jordi Martínez, Manolo Gomicia respectivament i la nova Directora General d’Industria a la Generalitat Júlia Company, entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *