foradia subscriutegrat

II edició de la Nit de Contes a Beniarrés

Dimarts 11 d'agost, a partir de les 21:45 hores, a les escales de l'ermita de Beniarrés • Una nit en què es contaran rondalles a la fresca en diferents punts de la localitat

Beniarrés 1

L’edició de l’any passat a Beniarrés. / lesmuntanyes.com

Beniarrés acollirà la II edició de la Nit de Contes el Dimarts 11 d’agost. A partir de les 21:45 hores, a les escales de l’ermita de Beniarrés, es trobaran els escriptors Jordi Raül Verdú, Víctor Labrado i Francesc Gisbert, amb la contacontes Almudena Francés.

Una nit en què es contaran rondalles a la fresca en diferents punts de la localitat. A més de les històries, la jornada acabarà amb l’espectable Rondaballs, de música i paraula, a càrrec d’Almudena Francés.

Les històries que s’explicaran de viva veu, pels seus autors, formen part dels llibres Això era una volta, de Jordi Raül Verdú, Llegendes Valencianes, de Víctor Labrado i Quantes rondalles, de Francesc Gisbert. L’edició de l’any passat va ser un èxit de participació. Una iniciativa de l’Ateneu Cultural Arrels de Beniarrés i de la Coordinadora pel Valencià.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *