foradia subscriutegrat

Contacontes i taller de màscares sobre ‘La carabassa Tomasa’ a l’Orxa

Per gaudir d'un dia amb la natura, dels productes artesanals i de la cultura. Diumenge 26 de març en el Mercat de Canèssia a la Plaça de l’Església a l’Orxa

A la vora del Serpis, aquest proper diumenge 26 de març, en el Mercat de Canèssia a la Plaça de l’Església a l’Orxa, es presentarà ‘La carabassa Tomasa’, un conte molt boniquet, de Xaro Navarro, il·lustrat per César Barceló. A més hi haurà un taller de manualitats gratuït per a la xicalla, a càrrec de l’escriptora i editora Mercè Climent.

Per gaudir d’un dia amb la natura, dels productes artesanals i de la cultura, hi han previstes moltes activitats ben interessants: una excursió per la via verda del Serpis, el mercat de productes de temporada, ecològics, artesanals, de proximitat i de la persona productora a la consumidora i fins tastar una calçotada, entre altres.

‘La carabassa Tomasa’ és un llibre molt especial ja que conta les peripècies d’una carabassa que es fa enorme en un hortet fins que va a parar a un mercat… Un llibre que aplega també receptes de cuina fetes amb carabassa, el veritable origen de Halloween i la festivitat de Tots Sants, el joc de “La mare carabassera” i un glossari de paraules pròpies vinculades a la comarca del Comtat i l’Alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *