foradia cdturisme

Jordi Raül Verdú presenta ‘Peret’

Es tracta d'una rondalla il·lustrada per Isabel Corbalán i que està basada en una de les rondalles del castellut Enric Valor

Jordi Raül Verdú ha estat fent, durant els últims nou anys, una col·lecció de trenta-sis rondalles adaptades d’Enric Valor. Ara, presentarà l’última d’elles aquest divendres 29 de setembre, ‘Peret’.

Aquesta història conta com un home de Castalla es va casar amb Carmeta, una dona molt guapa també del poble. El matrimoni no tenia molts diners, però com ell era molt faener la cosa va anar canviant i va poder comprar unes terres. La història continua quan Peret coneix a Jeroni, i d’aquesta manera es fa encara més ric.

Verdú ha adaptat aquesta rondalla amb la col·laboració de la il·lustradora Isabel Corbalán, en col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Tant les rondalles originals, com les adaptacions fetes per l’escriptor alcoià poden adquirir-se a la web d’Edicions Bullent. A més a més, el dia 29 de setembre l’autor estarà presentant aquesta última obra de la col·lecció a la Fundación Mutua Levante, a partir de les 19h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *