foradia subscriutegrat

Notable augment dels turistes durant aquest estiu

• Es confirmen les dades de creixement dels mesos estivals amb una pujada del 20% • El Govern valora positivament la campanya feta en la costa del País Valencià baix l'eslògan 'Coneix Alcoi a l'estiu'

El turisme a Alcoi augmenta en agost. Es confirmen les dades de creixement dels mesos estivals que apunten a un notable increment de visitants a la nostra ciutat. Segons les dades facilitades per la Tourist Info d’Alcoi els mesos de juny, juliol i agost mostren un increment de visites respecte de l’any passat d’un 20%.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme

Lorena Zamorano./

La Tourist Info d’Alcoi ha presentat les dades corresponents a les visites que la ciutat ha rebut durant els mesos estivals, confirmant així el creixement del turisme, que augmenta en un 20% respecte a l’any passat. El major increment s’ha produït al mes d’agost, en el que s’ha passat de 956 visites presencials en la oficina de turisme a 1545 persones. En els últims quatre anys s‘ha produït un augment del 125%.

La regidora de Turisme Lorena Zamorano ha destacat que a més els alcoians han pogut descobrir la tradició de la ciutat a través de les activitats organitzades, el que permet crear un sentiment de pertinença, que fa que els alcoians siguen els millors ambaixadors de la terra allà on van.

El Govern Municipal ha valorat de forma positiva les dades i el resultat de la campanya de rutes guiades que s’ha dut a terme des de juliol en la costa del País Valencià baix l’eslògan ‘Coneix Alcoi a l’estiu’ i han destacat l’encertat nou camí de promoció de la ciutat: “Esperem que aquestes dades ens facen a tots reflexionar sobre l’oportunitat que suposa aquest sector productiu per a aconseguir posicionar-nos al mapa com a destí turístic d’interior de qualitat durant tot l’any”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *